Voor een feest vol échte Brabantse gezelligheid! 040 848 80 69 info@dj-eindhoven.nl

Over Dj Eindhoven

Dj Eindhoven is opgericht door Marcel Melis (1979). Marcel is al meer dan 20 jaar vrijwel ieder weekend als dj te vinden op de meest uiteenlopende feesten en partijen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubileum bruiloften, studentenfeesten enzovoorts.

In 2003 heeft Marcel van zijn hobby zijn werk mogen maken en dat werk doet hij nu nog altijd met enorm veel plezier. Destijds begon hij met een kleine disco maar inmiddels is Dj Eindhoven uitgegroeid tot één van de grotere drive-in-shows in de regio.

Professioneel, maar toch persoonlijk en betaalbaar

Tegenwoordig kunnen we vier van deze drive-in-shows tegelijkertijd verzorgen vanuit ons bedrijfspand in Waalre, waar Marcel je graag ontvangt voor een persoonlijke kennismaking onder het genot van een lekker bakje koffie (of wat anders natuurlijk).

Hoewel het bedrijf dus inmiddels wat groter is dan Marcel alleen staat persoonlijke service nog altijd hoog in het vaandel.
Marcel is degene die de telefoon opneemt, je vragen beantwoordt en alles regelt met de locatie en de dj. Door zijn enorme ervaring en professionele werkwijze (alle afspraken worden bijvoorbeeld netjes vastgelegd in een contract en we vragen klanten altijd een evaluatie in te vullen) kun ook jij zeker zijn van een geweldig feest!

Bij Dj Eindhoven profiteer je dus van alle voordelen van een professioneel bedrijf, maar dan wel voor en hele scherpe prijs; je boekt ons namelijk al vanaf slechts € 695,00 inclusief BTW !

Het dj team van Dj Eindhoven

Op veel feesten is Marcel zelf ook de dj, maar aangezien we regelmatig meerdere feesten per avond verzorgen is dat niet altijd het geval. Daarom heeft hij enkele uitstekende collega dj’s om zich heen verzameld waarmee Dj Eindhoven ieder jaar honderden feesten verzorgt. Bijkomend voordeel van meerdere dj’s is ook dat we altijd vervanging kunnen regelen bij ziekte.

Het dj team van Dj Eindhoven bestaat inmiddels uit Marco, Richard, Bart, Andre, Joost, Frank en Marcel zelf natuurlijk. Allen zeer ervaren, enthousiaste en representatieve dj’s met een zeer brede muziekkennis. Bovendien weten ze allemaal uitstekend in te schatten welke muziek ze moeten draaien om de dansvloer vol te houden.

Vaak beginnen we met wat gezellige achtergrondmuziek, zodat de gasten rustig binnen kunnen komen en even kunnen bijkletsen. Langzaamaan wordt de muziek steeds swingender en ook het volume wordt geleidelijk opgevoerd. Na een uurtje a anderhalf uurtje wagen de eerste mensen zich meestal wel op de dansvloer (eventueel na een openingsdans of openingswoordje) en kan het feest echt losbarsten.

Meestal draaien we een lekkere mix van allerlei muziekstijlen door elkaar; Nederlandstalige meezingers, de classics uit de jaren 70/80/90, de grootste hits uit de top 40 van nu enzovoorts. Natuurlijk mag je zelf bepalen welke muziek wel of niet gedraaid wordt tijdens je feest, het is immers jouw feest! De dj neemt altijd van tevoren telefonisch contact op om je (muziek)wensen te bespreken.

Schitterende drive-in-shows

Natuurlijk is de dj het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagd feest, hij moet er immers samen met jou en jouw gasten een topfeest van maken. We hechten echter ook veel waarde aan de uitstraling van onze drive-in-shows. Zo is onze drive-in-show altijd voorzien van een schitterend verlicht LED meubel dat allerlei kleuren kan aannemen, wat overigens ook geldt voor onze discospots. En dat allemaal vanaf slechts € 695,00!

Onze standaard lichtshow is dus al behoorlijk afwisselend, maar als je écht flink wilt uitpakken kun je de lichtshow uitbreiden met het romantisch pakket of het spetterende dance pakket. Moet er bij jouw feest echt alles op en aan zitten? Dan is het exclusive pakket de juiste keuze voor je!

Neem gerust contact op

Wil je weten of we nog beschikbaar zijn, of wil je een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem gerust contact op!