Voor een feest vol échte Brabantse gezelligheid! 040 848 80 69 info@dj-eindhoven.nl

Onze referenties : dit zeiden onze klanten over Dj Eindhoven

“Dat was een gave avond zeg! De sfeer zat er goed in! Het allerleukst vind ik dat we ook mensen op de vloer hebben gezien die we in 10 jaar tijd nog nooit hebben zien dansen…”
Twan en Marleen

Bruiloft

“We hadden de billen bij elkaar. Zo maar via internet een Dj huren. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Fijn dat jullie zelfde locatie belden om alles af te stemmen.”
Hans

50e verjaardag

“Wij vonden het allemaal top geregeld. En de reacties die wij binnen 2 dagen al ontvangen hebben over het feest en de dj / drive-in-show zijn vol lof en enthousiasme…”
Wim en Anita

25 jarig huwelijksfeest

“Hoge waarderingen, maar het was dan ook een fantastisch verzorgde avond. We hebben van alle collega’s zeer positieve reacties gekregen en de show zag er goed uit.”
Rabobank

Bedrijfsfeest

“Namens ons beiden bedankt voor je bijdrage aan onze onvergetelijke dag! Het blijft complimenten regenen over de muziek. Het was een weergaloos feest!”
Theo en Janneke

Bruiloft

“DJ Eindhoven heeft onze feestavond tot
een groot succes gemaakt! Belangrijke pluspunten vond ik dat zij hun afspraken nakomen en flexibel en betrouwbaar zijn…”
Voetbalvereniging

Jubileumfeest

“Het was een heel gezellig feest: de diskjockey draaide precies de muziek die onze gasten en wij leuk vonden. Ook verzoeknummers waren welkom…”
Clementine en Gert

12,5 jarige bruiloft

“Superleuk! Heb alleen maar leuke reacties gekregen, ik vond het hilarisch, een disco in mijn huis. Jullie zijn een aanrader voor iedereen die een feestje geeft!”

Cindy

40e verjaardag

“Nogmaals dank voor de leuke avond!! Ik heb van velen gehoord dat dit het leukste personeelsfeest tot nu toe was!”
 
H&M

Bedrijfsfeest

“Nog één keer ongelofelijk bedankt voor de feestavond! Het was perfect en precies zoals wij hadden gehoopt. Top!”

Wijnand en Carlijn

Bruiloft

“Wij hebben zowel het optreden als de samenwerking met DJHuren als bijzonder prettig ervaren en zullen volgende keer zeker weer een beroep hierop doen!”
Van der Valk Hotel

Bedrijfsfeest

“Nogmaals hartelijk dank voor jouw bijdrage, want de muziek was top en ik heb vrienden op de dansvloer gezien die ik daar al jaren niet meer ben tegen gekomen…”
Enny

50e verjaardag

“Geweldige avond gehad met een fijne dj! Speelde goed in op de sfeer en de hele avond was de dansvloer bezet! ”
 
Albert Heijn

Personeelsfeest

“Wij hebben afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad, de dj was geweldig!!! Hij was ook zeer correct en kwam zeker een paar keer vragen of alles naar wens verliep…”
Freddy en Nicole

25 jaar getrouwd

“Onze dj heeft ons een geweldige feestavond bezorgd! Hij speelde ontzettend goed in op zijn publiek en wist de muziek zo te brengen dat iedereen mee ging op de dansvloer…”
Ruben en Jacqueline

Bruiloft